Mega Fortune kallas ofta för miljonärernas slot och detta är inte för ingenting. Den populära och underhållande spelautomaten från NetEnt är nämligen känd för sin riktigt höga jackpot och sina många chanser till vinst. I denna färgstarka spelautomat får man följa med på en exklusiv resa till St. Tropez och njuta av allt som hör lyxlivet till. Den progressiva jackpot som finns i spelet i är uppdelad i tre stycken ”mindre” jackpotar, vilket betyder att det finns flera chanser att kamma hem storvinsten. Sammanlagt har spelautomaten fram till idag gjort utbetalningar på hela 43 miljoner kronor. Inte illa, eller hur?

Så spelar du

NetEnt är kända för att skapa spelautomater med många bonusfunktioner och en traditionell layout. I Mega Fortune spelar du på 5 hjul med 3 rader på varje och har sammanlagt 25 stycken vinstlinjer att använda dig av. Vinstlinjerna är dock fasta, vilket betyder att du själv inte kan välja vilka du vill ska vara aktiva. Även när det kommer till insatsnivåer så visar NetEnt att de har tänkt på alla olika typer av spelare. Som minst kan du satsa så lite som 2,5 kronor och som mest är det 500 kronor som gäller per snurr. Mega Fortune är idag en av de mest hyllade spelautomater online som erbjuder en progressiv jackpot. Spelet går att hitta på majoriteten av alla nätcasino som erbjuder spel från NetEnt.

Symboler

Symbolerna i Mega Fortune håller samma glamourösa och lyxiga standard som resten av spelet. Här kommer du bland annat att hitta champagneflaskor, limousiner, sedelbuntar, ringar, cigarrer och whiskyglas men även en glittrande klocka. Många av dessa är spelets standardsymboler, men naturligtvis kommer det även att bjudas på en hel del bonusfunktioner. Mega Fortune har inte bara tre jackpotar, utan även en scattersymbol, wilds och ett bonushjul som ger riktigt häftiga priser.

Det är champagneflaskan och de två glasen som fungerar som spelets scatter. Lyckas du få upp minst tre stycken av denna symbol delas gratis free spins ut. Under tiden du spelar med dina free spins aktiveras även en multiplikator som kan multiplicera dina vinster x5. Detta sker dock bara om du får upp scattersymboler eller bonussymboler under free spins-rundan.

Vägen till jackpot

Jackpoten i Mega Fortune är kanske den del som är mest intressant för spelare. För att ha en chans att ta del av någon av de tre olika jackpotarna, måste man först se till att få upp bonushjulet. Bonushjulet kommer att uppenbara sig när du får minst tre stycken bonushjulssymboler på dina rullar. En ny skärm kommer att visa sig och det är nu dags för dig att snurra igång lyckohjulet.

Det första hjulet du snurrar på kommer antingen att bjuda dig på kontantmynt eller möjlighet att snurra på hjul nummer två. Andra hjulet fungerar likadant, men om du har tur slussas du nu vidare till hjul nummer tre. Skulle du ha turen på din sida kan du med hjul nummer tre ta hem Mega Jackpotten, vilket är den största jackpot som spelet har.

Det är tydligt att Mega Fortune är ett spel som är framtaget för att göra människor rika. Spelet erbjuder mängder med bonusfunktioner och symboler som hjälper spelaren till högre vinster, samtidigt som det finns chans till hela tre olika typer av jackpots!